Heidi Elling

In 1991 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie in Groningen en ben sindsdien werkzaam geweest in eerstelijns praktijken. In de beginjaren na mijn afstuderen in Duitsland, later in Sneek en Joure. Vanaf 1 februari 2014 ben ik werkzaam bij FysioVries als fysio-manueeltherapeut en maatschaphouder en zet het werk van Heleen Oterdoom voort.Na het werken in een grote praktijk ervaar ik mijn werkzaamheden bij FysioVries als erg prettig vanwege de kleinschaligheid en het kunnen geven van een behandeling op maat.Mijn specialismen zijn Manuele Therapie (SOMT Amersfoort), dry needling en vanaf februari 2018 shockwavetherapie en echografie.

Met onze twee kinderen en mijn partner die ook als fysiotherapeut werkzaam is woon ik in Tolbert. 

 

Mobiel: 06-12 65 37 31

Per 1 januari 2017 zal er een verandering plaatsvinden in de praktijk voor Fysiotherapie en Manuele Therapie FysioVries, voorheen Oterdoom / Bernardus, aan de Oosterkampen 1 B in Vries.
Erica Bernardus stopt na een periode van 20 jaar waarin ze mede-eigenaar was van de praktijk en werkzaam was als fysiotherapeut. Zij blijft wel als acupuncturist werken in de praktijk van FysioVries.
Edwin Grote, levenspartner van Heidi Elling (sinds 2014 is zij werkzaam als fysiotherapeut/manueel therapeut bij FysioVries), zal per 1 januari intreden als maatschaphouder en hij zal de praktijk samen met Heidi voortzetten.
Edwin Grote is algemeen fysiotherapeut met brede ervaring in het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat. Zijn specialismen zijn schouderaandoeningen, spierpees gerelateerde klachten, Mulligantherapie, het maken van hardloopanalyses en echografie/shockwavetherapie. 

TEAM

DSC_0886
DSC_0881
wachtkamer
Fysiovries gebouw

Oosterkampen 1B  -  9481 AK Vries

0592 - 541 417 

KvK-nummer 01158820  -  AGB-code 04001013

Designed by: Saskia Wijnstra 

  • White Facebook Icon