top of page

Fysiotherapie

Leven is bewegen

Wij kunnen u helpen bij klachten aan het bewegingsapparaat. Het kan daarbij gaan om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten. Het kunnen ook de lichamelijke gevolgen zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte, stress/spanning  of gewoon door veroudering.

 

Geen verwijsbrief nodig


U kunt rechtstreeks naar de fysiotherapeut . Er is geen verwijsbrief nodig van de huisarts. Dat heeft voordelen, zo komt u namelijk direct bij de specialist in bewegen terecht en  kunt meteen aan uw herstel gaan werken. De fysiotherapeut is opgeleid om een goede diagnose te stellen. Bij twijfel verwijst de fysiotherapeut u naar uw huisarts

Vergoeding

Fysiotherapie wordt vergoed uit het aanvullende pakket van de zorgverzekeraar. Doordat wij contracten hebben met de zorgverzekeraars, kunnen wij rechtstreeks declareren en heeft u geen omkijken naar de rekening, mits u een aanvullende verzekering heeft.

Voor meer informatie over vergoeding van Fysiotherapie en Manuele Therapie, klik hier.

Netwerken

FysioVries is aangesloten bij het Schoudernetwerk Noord 

De stichting Schoudernet Noord (SNN) is een werkgroep van manueel therapeuten en/of sportfysiotherapeuten en/of algemeen fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn op gebied van diagnostiek en revalidatie van schouderaandoeningen. Binnen de stichting SNN zijn ook orthopeden betrokken. Er is dan ook sprake van een intensief samenwerkingsverband tussen de aangesloten therapeuten en de orthopeden van het Martiniziekenhuis Groningen. Dit zorgt voor korte lijnen tussen orthopeed en therapeut bij post-operatieve schouderrevalidatie.

Het doel van de stichting is het optimaliseren van de kwaliteit van het fysiotherapeutisch handelen van de deelnemende therapeuten bij schouderaandoeningen.

Kwaliteit

Onze therapeuten staan geregistreerd in het CKR-en BIG register. 

Voor meer informatie www.defysiotherapeut.com

bottom of page